Adresser mangler i turhistorikken min

Uber bruker anonymiseringsteknologi som sørger for trygg kommunikasjon via Uber-appen uten å dele det personlige telefonnummeret ditt med passasjerer. Vi bruker det også til å beskytte stedsinformasjonen til Uber-passasjerer.

Turhistorikken for sjåfører i mobilappen og sjåførportalen viser gatenavn og forstørrede endepunkter, men ikke bestemte adresser. Dette bidrar til å balansere personvernhensynet mellom opplysninger om passasjerposisjon og tilgang til informasjonen du trenger for å følge med på inntjeningen din, som tidsstempler og turavstand.

Hvis du har spørsmål om kontoen din, kan du kontakte Ubers brukerstøtte.