Slik legger du til og endrer bankinformasjon

Du kan oppdatere bankinformasjonen din via sjåførappen:

1. Logg deg på wallet.uber.com.
  2. Trykk på Bankkonto under Betalingsmåter.
  3. Trykk Rediger.
     * Tjenesteyter må bekrefte ID-en sin. Deretter kan de angi bankopplysningene sine.
     * Tjenesteyter kan også oppdatere bankopplysninger via nettet på [wallet.uber.com](http://wallet.uber.com/).

4. Bekreft gjeldende bankkontoinformasjon.
  5. Skriv inn oppdaterte bankkontoopplysninger og trykk Send inn.

Du får SWIFT-koden og kontonummeret fra banken. Hvis du bruker utskrevne sjekker, står disse numrene som regel trykt nederst på hver sjekk.

Vær oppmerksom på at oppdateringer eller endringer i bankkontoopplysningene dine kan forsinke mottak av den ukentlige inntjeningen din med 3–5 virkedager. Hvis det er mulig, bør du sende inn endringer før kl. 04.00 lokal tid på mandag, slik at den neste inntjeningen din sendes til den nye kontoen.

Hvis det foretas et innskudd til den forrige kontoen din, må du kontakte banken for å få det tilbake.