Tilpasning av lyd

Du kan tilpasse lydinnstillingene i Driver-appen etter dine behov og preferanser når du kjører.

Slik får du tilgang til lydkontroller:
1. Trykk på profilikonet ditt
2. Velg Konto og deretter Appinnstillinger
3. Gå til Lyd og tale for å tilpasse innstillingene dine

VOLUMKONTROLL
I tillegg til å kontrollere volumet på iOS- eller Android-telefonen din kan du også stille inn volumet i appen til lavt, normalt eller høyt. Denne funksjonen justerer stemmevolum og volum for alarmer for turvarsler (f.eks. turforespørsler, turkanselleringer osv.) uten å endre volumet på telefonen.

Standardinnstilling: Høy

Smart tips: Sørg for at volumet i appen er høyt, slik at det speiler telefonens volum. For å teste appens volum må du koble deg til og lytte etter lyden som tilkjennegir at du er tilkoblet.

LES MELDINGER FRA PASSASJERER
Få passasjermeldingene lest opp, slik at du kan holde øynene på veien og hendene på rattet.

Standardinnstilling: På

Smart tips: La denne funksjonen være på, slik at du aldri går glipp av en melding fra en passasjer.

KUNNGJØR TURVARSLER
Driver-appen kan kunngjøre viktige turvarsler, for eksempel ny henting av passasjerer, informasjon om den neste passasjeren, endringer av ankomststedet samt kanselleringer.

Standardinnstilling: Av

Smart tips: Slå på denne funksjonen, slik at du ikke går glipp av viktige passasjeroppdateringer.

TALENAVIGASJON
Når du bruker Uber Navigasjon, kan du få detaljerte veibeskrivelser lest opp. Denne funksjonen fungerer bare i detaljert modus, som du kan aktivere i appinnstillingene ved å velge Navigasjon og deretter Lydveiledning.

Standardinnstilling: På

Smart tips: Ha denne funksjonen på, spesielt hvis du er mindre kjent i området du kjører i. Du slår av denne funksjonen ved å trykke på navigasjonsfeltet og slå av lydikonet.

SPILL AV UBER-STEMMEN VIA BILENS BLUETOOTH
For biler som er utstyrt med Bluetooth, kan Uber-stemmen (dvs. detaljerte navigasjonsoppdateringer) spilles av via bilens lydsystem. Så hvis du spiller av lyd via Bluetooth, vil Uber-stemmen avbryte den et kort øyeblikk med instruksjoner eller oppdateringer.

For å aktivere denne funksjonaliteten må du koble telefonens Bluetooth til bilen. Du kan gjøre dette via Bluetooth-innstillingene både på telefonen og i bilen.

LYD NÅR DU LADER TELEFONEN
Ønsker du å lade telefonen og spille av musikk samtidig? Koble telefonen til bilen din via Bluetooth. På den måten kan du strømme musikk og i tillegg høre app- og turvarsler.

Merk: Noen sjåfører har hatt problemer med at applyden ikke fungerer ved tilkobling både til Bluetooth og en strømkilde. Vi jobber med å løse dette.