Turforespørsler fra personer under 18 år

En passasjer må være minst 18 år for å ha en Uber-konto og kunne forespørre turer. Personer under 18 år må være i følge med en person over 18 år på alle turer.

Som partnersjåfør kan du avslå en turforespørsel hvis du mener at personen som forespør turen er under 18 år. Hvis du mener at en person du henter ikke er gammel nok, kan du be han/hun om å fremvise førerkort eller ID-kort for bekreftelse. Hvis en passasjer ikke er gammel nok, må du ikke starte turen eller la dem kjøre sammen med deg.