Slik bruker du andre apper og tar imot telefonsamtaler når du er tilkoblet

Hvis du kobler til, men deretter bytter til en annen app før du godtar en passasjers turforespørsel, kan det hende det dukker på et popup-varsel hvert tredje minutt. Det gir deg en påminnelse om at du må koble fra dersom du ikke ønsker å motta forespørsler. Appen sender ikke disse varslene når du er på turoppdrag.

Sjåførappen er fortsatt i drift når du bruker andre apper eller snakker i telefonen. GPS-opplysninger samles inn kontinuerlig for å sikre at turene dine registreres med nøyaktige priser.

Følg lokale bestemmelser om bruk av mobiltelefon. Husk at det er farlig å snakke i telefonen mens du kjører. Noen passasjerer synes også at dette er uhøflig og utrygt.