Bruk av appen for hørselshemmede partnere

Sjåførappen har også funksjoner for hørselshemmede sjåfører. Disse funksjonene er helt valgfrie og omfatter følgende:

– Blinkende varsler om turforespørsler: Appen signaliserer en ny turforespørsel med et blinkende lys i tillegg til det vanlige lydvarselet.

– Passasjerene varsles om at sjåføren er hørselshemmet.

– Et spørsmål om passasjerens destinasjon: Appen legger til et ekstra spørsmål til passasjerene om ønsket destinasjon og informerer om at sjåføren er hørselshemmet.
Når en sjåfør aktiverer denne innstillingen og godtar en tur, får passasjeren se et eget skjermbilde som ber om destinasjonen.

– Deaktivering av ringing og kun bruk av tekstmeldinger til å kommunisere med passasjerer: Passasjerer har ikke muligheten til å ringe hørselshemmede sjåfører. I stedet blir passasjerene instruert om å sende tekstmeldinger til sjåføren hvis de trenger å kommunisere med vedkommende.

Slik aktiverer du disse funksjonene:
1. Trykk på menyknappen (tre linjer) øverst til venstre.
2. Velg «Konto» og deretter «Appinnstillinger».
3. Velg «Tilgjengelighet».
4. Trykk på «Hørselshemmet».
5. Dette aktiverer innstillingen «Bruk blinkende lys for forespørsler» som standard. Du kan slå av denne funksjonen øverst i listen hvis du ikke ønsker å bruke den.

Når du aksepterer en turforespørsel, blir passasjeren informert om at du er hørselshemmet.