Slik kontakter du en kunde

Du kan kontakte en kunde enten ved å ringe eller sende en melding i appen. Vi anbefaler at du bruker meldingsfunksjonen i appen, slik at du unngår internasjonale roamingtakster.

Der det er mulig, anonymiserer appen både kundens og ditt nummer for å beskytte private opplysninger. Siden disse anonymiserte numrene endres hele tiden, kan de ikke lagres som hurtigvalg.

Slik sender du melding til kunden:

1. Sveip oppover på det hvite feltet nederst i appen.
  2. Trykk på chat-ikonet. Du finner det like til venstre for kundens navn.
  3. Skriv meldingen din og trykk på «SEND».

Kunden får varsel om at du har sendt en melding. Hvis kunden svarer, får du også en push-varsling og ser en innkommende melding. Denne meldingen blir lest høyt, og du får mulighet til å sende «tommel opp» for å bekrefte at du har sett den.

For å ringe til kunden trykker du på nettprat-ikonet og deretter på telefonikonet øverst til høyre. Deretter må du vente på at passasjeren skal svare.

Meldinger som sendes i appen, holder personopplysningene dine trygge til enhver tid.