Restauranten kan ikke oppfylle en bestilling

Hvis restauranten ikke kan utføre deler av eller hele bestillingen, oppfordrer du restauranten til å ta kontakt med kunden. Kunden kan velge å motta den delvise bestillingen eller å akseptere en erstatningsvare. Etter at restauranten har foretatt justeringene, kan du fortsette med leveringen.

Hvis bestillingen er kansellert og du ikke fikk kompensasjon for denne turen, velger du knappen nedenfor, og noen tar kontakt med deg.