Slett sjåførkontoen min

Du kan slette kontoen din her. Hvis du er en flåte- eller Uber Freight-bruker, kan du kontakte oss nedenfor.

Hvis du ber om å slette kontoen din, blir alle Uber-profilene dine, inkludert passasjer- og Uber Eats-profilene, slettet for godt etter at de ikke lenger er nødvendige i henhold til juridiske og forskriftsmessige krav. Hvis du ombestemmer deg, kan du gjenopprette Uber-kontoen din ved å logge deg på appen igjen.

Før du sletter kontoen din, ber vi deg om å bekrefte identiteten din med en midlertidig bekreftelseskode. Det kan hende du trenger telefonnummeret som er tilknyttet til kontoen din. Hvis du har problemer med å legge til et telefonnummer i kontoinnstillingene, Se denne artikkelen om oppdatering av kontaktinformasjonen din.

Kjøring i en ny by

Hvis du skal flytte til en ny by der Uber er tilgjengelig, kan du se Kjør i en ny by artikkel for alternativer.

Kontakt oss hvis du ikke klarer å slette kontoen ved hjelp av lenken ovenfor, eller hvis du er en flåte- eller Uber Freight-bruker.