Det står «Nettverksfeil» på telefonen

Hvis appen viser en nettverksfeilmelding, kan du prøve dette:

1. Slå av trådløst nettverk under Innstillinger > Trådløst nettverk.
2. Slå av flymodus under Innstillinger > Flymodus.
3. Slå på mobildata under Innstillinger > Mobil > Mobildata.
4. Kontroller at Uber-partnerappen er aktivert under Mobildata > Bruk mobildata til.

Når du har fullført disse trinnene, kan du prøve å koble til igjen.

Hvis du fremdeles mottar en nettverksfeilmelding, kan du også gå til Innstillinger > Generelt > Tilbakestill > Tilbakestill nettverksinnstillinger. Merk at dette kan slette alle lagrede passord fra telefonen din.