Sjåførprofiler

Passasjerene kan bli kjent med deg gjennom sjåførprofilen din. Den kan tilpasses og vise ting som interessene dine, prestasjonsmerker og komplimenter fra passasjerer.

Hvordan kan jeg endre eller fjerne opplysninger?

1. Trykk på menyikonet (tre linjer) øverst til venstre.
  2. Trykk på profilbildet ditt.
  3. Trykk på blyanten øverst til høyre.

Du kan fjerne passasjerkommentarer ved å trykke på «X» ved siden av dem.

Når du fjerner en kommentar, viser sjåførprofilen automatisk en annen fra en nylig femstjerners tur. Du kan fjerne bestemte kommentarer, men ikke velge spesifikke kommentarer som skal vises.

Hvilke opplysninger vises?

Profilen din viser automatisk

• antallet turer du har fullført
  • hvor lenge du har kjørt
  • den samlede vurderingen fra de siste 500 turene
  • merker med komplimenter fra passasjerer
  • kommentarer passasjerer har lagt igjen fra de tre siste femstjerners turene
  • milepælmerker

Hvis du vil kan du også legge til

• hvor du er fra
  • hvilke språk du snakker
  • interessante fakta om deg selv