Er Uber trygt?

Vi legger stor vekt på sikkerheten til alle som bruker Uber-plattformen. Uber bruker teknologi for å sørge for at passasjerer og sjåfører er sikre, både før, under og etter hver tur. Når du er tilkoblet, spores ruten og posisjonen til kjøretøyet ditt via GPS.

Passasjerer og sjåfører må bekrefte personopplysninger når de oppretter kontoen sin. Denne private informasjonen er konfidensiell, og bevares for å bekrefte identitet. Når du er på vei til et hentested eller en destinasjon, viser passasjerappen fornavnet og bildet ditt samt merke, modell og registreringsnummer for kjøretøyet ditt.

Som partnersjåfør må du ha et kjøretøy som er sikkert og behagelig for alle, inkludert deg selv. Når du er tilkoblet, forbeholder du deg retten til å avslå eller avbryte en hvilken som helst turforespørsel. Hvis du av en eller annen grunn føler deg utrygg under en tur, kan du stoppe og avslutte turen umiddelbart.

Etter hver tur bes passasjerer og partnersjåfører om å vurdere hverandre og gi tilbakemelding før de kan be om eller akseptere en ny tur. Hvis du velger å gi en passasjer 1 stjerne, blir du ikke matchet med denne personen igjen.