Fakturaer

Etter hver tur utsteder Uber en faktura på vegne av sjåføren for turen vedkommende har gjennomført. Alle turfakturaer er tilgjengelige i profilen på partner.uber.com.

Etter at du har logget deg på og gått til delen Partnerinntjening, kan du velge fanen Fakturaer som er tilgjengelig i det øvre panelet, og laste ned de valgte dokumentene. Du kan også laste ned filen med alle fakturaer, som videresendes til e-postadressen tilknyttet profilen. Fakturaer er tilgjengelige i PDF-format.

Innen den 15. i den påfølgende måneden mottar partnere og uavhengige sjåfører et sammendrag av fakturaene i XLSX-format for den siste måneden, til e-postadressen tilknyttet kontoen deres. Dette genereres automatisk, så det er ikke nødvendig å rapportere at du er villig til å motta en slik liste.

Hvis du tidligere ikke ønsket å motta listen, kan du kontakte oss ved hjelp av skjemaet nedenfor. Én enkelt forespørsel er tilstrekkelig til at du mottar XLSX-oversikten automatisk i de påfølgende månedene.

Hvis du ønsker å motta et sammendrag av fakturaer i dette formatet for en annen periode enn den forrige måneden, kan du kontakte oss via skjemaet. Velg tidsperioden du ønsker å motta fakturaene fra, så vil filen sendes som svar på meldingen din.