Retting av feil med enhetsinnstillingene

Driver-appen virker best på en telefon med fabrikkinnstillinger. Noen avanserte telefoninnstillinger kan påvirke appens evne til å fungere som den skal.

Slik løser du disse problemene:

• Oppgrader mobilenheten
  • Oppdater Uber-appen
  • Slå på automatiske oppdateringer

Andre vanlige problemer

• «Mock Location» (simulert GPS-posisjon) er slått på. Slå av Mock Location i enhetsinnstillingene, eller deaktiver Mock Location-appen hvis du bruker en. Disse gjør det vanskelig å identifisere posisjonen din og kan påvirke Uber-appens evne til å fungere som den skal.
  • Appen din er ikke den offisielle sjåførappen. Sørg for å bruke den offisielle Uber Driver-appen.
  • Operativsystemet på enheten din er åpnet/modifisert («rooted»). Du må tilbakestille dette og gjenopprette standard fabrikkinnstillinger. De fleste rotverktøy kommer med instruksjoner om hvordan du reverserer prosessen, og vi anbefaler at du følger disse trinnene for å gjenopprette systemet på telefonen.
  • Operativsystemet på enheten din er åpnet/modifisert («jailbroken»). Du må gjenopprette enheten for å reversere dette.