GPS-ruten var feil

Sjåførappen foreslår noen av og til ruter med unøyaktige veibeskrivelser.

Hvis du har tilbakemeldinger om ruten du fikk, kan du fylle ut skjemaet nedenfor.

1. Velg først kategorien nedenfor som best gjenspeiler problemet ditt (velg én).
  2. Svar deretter på spørsmålene nedenfor for å oppgi flere opplysninger.
    • Hvis du ikke kan oppgi opplysningene nedenfor, er det ikke sikkert teamet vårt kan løse kartproblemet.
    • Hvis spørsmålene nedenfor ikke beskriver problemet ditt, kan du gå tilbake til hjelpesenteret for å finne en annen artikkel, eller sende inn tilbakemeldinger gjennom skjemaet «Tilbakemeldinger – når som helst» i «Hjelp»-delen i appen.