Markedsplass for helseforsikring for sjåførfordeler

Stride Health gir anbefalinger om helseforsikringsplaner som passer til din livsstil og ditt budsjett. For å få tilgang til Stride Health må du fullføre minst én tur hver måned og være registrert for Uber Pro.

Stride Health gir deg detaljert informasjon om de tilgjengelige forsikringene, slik at du kan sammenligne og beregne kostnadene. Det er helt frivillig å tegne forsikring. Du betaler kun for den forsikringen du velger.

Finn ut mer:

1. Åpne sjåførappen.
  2. Trykk på menyikonet og deretter på «Uber Pro».
  3. Velg «Rabatt på tann- og øyehelseforsikring».

Åpen påmelding begynner hver november. Kontakt Stride Health via e-post på uber@stridehealth.com eller chat online med Stride Member Experience-teamet ved å klikke på chatboksen nederst på Stride-kontrollpanelet på uber.stridehealth.com, mandag til fredag fra kl. 09.00 til 21.00 EST.