Hvordan finner jeg et kjøretøy?

Ubers program for kjøretøyløsninger hjelper deg med å finne en godkjent og forsikret bil, slik at du kan begynne å kjøre. Vær oppmerksom på at kjøretøyalternativene kan variere fra by til by, og at leiebiler er tilgjengelige både for turdeling og levering med Uber Eats.

1. Registrer deg for en Uber-sjåførkonto på linken nedenfor og gi oss beskjed om at du er interessert i å finne et kjøretøy. Har du allerede en konto? Logg deg på drivers.uber.com og ta turen til markedsplassen for kjøretøy for å se alternativer til kjøretøyløsninger i din by.

2. Gi samtykke og bestå en bakgrunnssjekk for å kvalifisere til å kjøre med Uber-appen.

3. Velg programmet for kjøretøysløsninger som passer for deg.

Hvis du har spørsmål, kan du ta en titt på lenkene nedenfor. Du kan også kontakte en kjøretøyrådgiver på 1 (866)-987-3743.