Hvordan kan jeg slå på eller av funksjonen for hørselshemmede?

Sjåførappen tilbyr ekstra funksjoner for hørselshemmede sjåfører.

Slik slår du på disse funksjonene i sjåførappen:

1. Trykk på menyknappen (tre linjer) øverst til venstre.
  2. Velg Konto > Appinnstillinger > Tilgjengelighet.
  3. Trykk på skyveknappen ved siden av «Fortell passasjerene at du er hørselhemmet». Denne funksjonen informerer også passasjerene om at du er hørselshemmet.

Du kan også gå til Tilgjengelighet i appen for å justere innstillingene dine for blinkende skjerm eller vibreringsvarsler. Trykk på skyveknappen til høyre for hvert alternativ for å slå innstillingene av eller på.