Cashing out earnings

Du får utbetalt inntjeningen i sjåførappen eller på wallet.uber.com.

I sjåførappen:

1. Åpne hovedmenyen
  2. Trykk Wallet eller Inntjening og deretter Ta ut penger.
  3. Velg kontoen du vil at saldoen skal settes inn på
  4. Velg Bekreft for å ta ut inntjeningen din

På wallet.uber.com:

1. Velg Wallet til venstre
  2. Trykk Ta ut pengerInntjening -kortet
  3. Velg kontoen du vil at saldoen skal settes inn på
  4. Velg Bekreft for å ta ut inntjeningen din

Med umiddelbare uttak blir den tilgjengelige saldoen satt inn på debetkortet ditt eller den kvalifiserte bankkontoen din. I de fleste tilfeller er denne overføringen umiddelbar. Denne overføringen kan ta opptil tre virkedager, men den nøyaktige tidslinjen avhenger av banken din.

Du kan bli belastet et gebyr for å ta ut inntjeningen din utenfor den vanlige timeplanen.