Hvilke opplysninger er tilgjengelige på drivers.uber.com?

Du kan se og administrere opplysninger relatert til kontoen din

drivers.uber.com. Disse opplysningene omfatter:

• inntjeningsoversikter
  • skattedokumenter
  • bankopplysninger

Inntjeningsoversikter

I fanen Inntjeningsoversikt kan du sortere oversiktene dine etter betalingsperiode.

Slik får du opp en inntjeningsoversikt:

1. Logg inn på drivers.uber.com.
  2. Trykk på menyikonet for å åpne hovedmenyen.
  3. Velg «Inntjening» og deretter «Oversikter».
  4. Velg måned og år for å se riktig oversikt.
  5. Velg riktig uke og trykk på «Se oversikt». Trykk på knappen «Last ned CSV» hvis du vil laste ned en oversikt.

Hver oversikt inneholder

• inntjeningen og saldoen din for den uken
  • en detaljert oversikt over saldoen din
  • alle turer fra den aktuelle uken med en detaljert oversikt over beløpene, hvis du vil se opplysninger om en bestemt tur, velger du lenken i kolonnen Tur-ID

Skattedokumenter

Hvis du vil se og laste ned skattedokumentene dine, går du til «Skatteinformasjon». Uber lager et årlig sammendrag som du kan laste ned som PDF eller skrive ut.

Du kan oppdatere skatteinformasjonen ved å trykke på Skatteinnstillinger.

Bankinopplysninger

I Bankfanen kan du

• se kontosaldoen og transaksjonshistorikken i sanntid
  • administrere utbetalingsmetoder, som for eksempel tilknyttede bankkontoer og debetkort, og preferanser
  • utføre betalinger til Uber

Sensitiv informasjon, for eksempel fullt bankkontonummer, er sensurert av hensyn til betalingssikkerheten.