Hvilken iOS-versjon trenger jeg for å akseptere turer?

Hvis du bruker sjåførappen på en iPhone som ikke er oppdatert til iOS 11 eller nyere, er det ikke sikkert at varsler om nye turforespørsler alltid vises riktig. Du kan løse dette ved å åpne «Innstillinger» på telefonen og gå til Varsler > Uber Driver-app. Bytt varslingsstil fra «Banner» til «Varsel». Når du har foretatt denne endringen, skal du motta turforespørsler som popup-varsler. Sørg også for å oppdatere Uber Driver-appen til den nyeste versjonen av iOS 11 eller nyere, som er tilgjengelig i App Store for iOS-brukere.