Se turinntjening

Du kan se inntjeningsaktiviteten din i sjåførappen eller kontrollpanelet for sjåfører.

Driver-appen

1. Trykk på menyen.
  2. Velg Inntjening.
  3. Velg Se detaljer.
  4. Hvis du vil se en annen tidsramme, velger du et alternativ nedenfor Inntjeningsaktivitet eller trykk på kalenderen øverst til høyre for å velge bestemte datoer.
  5. Velg en hvilken som helst statistikk (for eksempel inntjening, timer tilkoblet og/eller turer) for å legge den til i diagrammet for den uken. Velg statistikken på nytt for å fjerne den fra diagrammet.
  6. Trykk på diagrammet for å velge en bestemt dag for å se detaljert oversikt over prisen for den dagen.
  7. Velg Se inntjeningsaktivitet for å se nylige turer. Velg en tur for å se opplysninger om og inntjening for den turen.

Kontrollpanel for sjåfører

1. Gå til drivers.uber.com.
  2. Velg menyen.
  3. Velg Inntjening.

Ukentlig inntjeningsoversikt

Du mottar den ukentlige oversikten via e-post og kontrollpanelet hver mandag. Oversikten din inneholder følgende:

• Ukentlig sammendrag: Hvor mye du tjente og tok ut penger
  • Havarier: Hvor mye du tjente på turer, kampanjer, tips og eventuelle justeringer av tidligere uker
  • Ukentlig sammendrag av Ubers servicegebyr: Hvor mye kundene betalte, og det ukentlige servicegebyret
  • transaksjoner: Alle transaksjoner for uken (inntjening på individuelle turer, utbetalinger, belastede gebyrer osv.)

Den ukentlige utskriftssyklusen din begynner på mandag kl. 04.00 og avsluttes påfølgende mandag kl. 03.59.