Hvordan fungerer henting på flyplasser?

Uber er tilgjengelig for passasjerer ved flyplasser over hele verden. Hvis du vil ha en generell oversikt over hvordan du henter og slipper av passasjerer ved flyplasser, kan du trykke på lenken nedenfor.

Følg trinnene nedenfor for spesifikke regler og forskrifter om henting og levering ved flyplasser.

1. Gå til uber.com/airports.
  2. Velg region og flyplass.
  3. På flyplassiden blar du deg ned til «Mer informasjon».
  4. Under «Kjøre med Uber» trykker du på «Flyplassforskrifter for sjåfører».

Hvis du ikke ser delen «Kjører du med Uber?», kan du kontakte brukerstøtten for å få informasjon om regler og forskrifter ved flyplassen din.