Jeg tror kontoen min har blitt hacket

Hvis du mistenker at kontoen din har blitt kompromittert, anbefaler vi at du logger deg på kontoen og endrer passordet.

Mistenkelig aktivitet kan omfatte:

• kontoendringer som du ikke har foretatt
  • Kvittering for turer eller bestillinger du ikke kjenner igjen
  • endringer i betalingsprofilen som du ikke har foretatt
  • Passord eller e-postadresse endres uten at du vet det

Hvis du mistenker at kontoen din har blitt kompromittert, kan du oppgi mobilnummer og opplysninger nedenfor.

🇺🇸
open
+1

Vi forstår at dette er en sensitiv sak. Vi tar kontakt for å hjelpe deg så snart som mulig.

En automatisk melding sendes hit for å bekrefte at dette faktisk er deg. Åpne den og velg «Bekreft e-postadresse» for å bli satt i kontakt med et medlem av teamet vårt. Hvor jeg er fra