Endre varslingsinnstillingene

Oppdater eller stopp abonnementet

Oppdater preferansene dine eller avslutt abonnementet på e-post, tekstmeldinger og push-varsler på accounts.uber.com/communication.

Du kan ikke avslutte abonnementet på transaksjonsmeldinger, inkludert turoversikter og svar fra brukerstøtte. Denne typen kommunikasjon er viktig for opplevelsen din.

Opplever du problemer?

Hvis du har problemer med å oppdatere innstillingene for e-post eller tekstmelding, kan du oppgi opplysningene dine nedenfor.