Jeg mottar ikke tur- eller leveringsforespørsler

Prøv dette hvis du har problemer med å motta turforespørsler når du er tilkoblet:

• Sørg for at mobildata er slått på og at du har 3G/4G-tilkobling. Sjekk dette i telefonens Innstillinger > Trådløst & Nettverk > Mer > Mobilnettverk > Data er aktivert
Skjermbilde av telefonens mobilinnstillinger med data aktivert
  • Følg de røde/oransje stiplede punktene, som gjenspeiler områder med høy etterspørsel fra passasjerer. Når du klikker på de stiplede punktene, vil du kunne se dynamisk prising, og Uber-navigasjon vil lede deg mot dette området.
Skjermbilde av appen som viser overspenningsområder
  • Sørg for at du er innenfor byen du er aktivert for å kjøre i.
  • Sørg for at innstillingene dine er angitt for å motta alle turtyper du er kvalifisert for.
Skjermbilde av brukerens åpningsside og valg av alle turtyper.
  • Slå av destinasjonsinnstillingene (hvis den er aktivert).
Skjermbilde av bruker som slår av destinasjonsfilteret
  • Start telefonen din på nytt.
Skjermbilde av brukergrensesnittet på telefonen som indikerer omstart
  • Sørg for at du har den nyeste versjonen av appen.
Skjermbilde av skjermen med telefoninnstillinger som viser appens versjonsnummer

Hvis du har prøvd løsningene ovenfor, men fremdeles ikke mottar forespørsler, er det sannsynligvis fordi det er lav etterspørsel i området eller på den tiden av døgnet. Etterspørselen etter turer kan variere etter sted, klokkeslett og årstid.