Informasjon om datasikkerhetsbruddet i 2016

I oktober 2016 ble Uber utsatt for et brudd på datasikkerheten. Det førte til at opplysninger fra passasjer- og sjåførkontoer lekket ut.

For sjåfører omfattet opplysningene navn, e-postadresser og mobiltelefonnumre tilknyttet kontoer verden over. I tillegg ble førerkortnumrene til rundt 600 000 sjåfører i USA lastet ned. De eksterne kriminalteknikerne har ingen indikasjoner på at stedshistorikk for turer, kredittkortnumre, bankkontonumre eller fødselsdatoer ble lastet ned.

I USA berørte denne hendelsen omtrent 25,6 millioner passasjerer og sjåfører. Disse tallene er omtrentlige snarere enn et nøyaktig antall, fordi opplysningene vi får gjennom appen eller nettstedet vårt, og som vi bruker til å tildele en landskode, ikke alltid samsvarer med landet en person faktisk bor i.

Da dette skjedde, iverksatte vi umiddelbare tiltak for å sikre dataene, blokkere ytterligere uautorisert tilgang og styrke datasikkerheten vår.

Vi varsler de rammede sjåførene direkte via post eller e-post og tilbyr dem gratis kredittovervåking samt beskyttelse mot identitetstyveri.

Da vi i november 2016 fikk vite om hendelsen, iverksatte vi tiltak for å begrense og forhindre at noen ble skadelidende, men vi ga ikke beskjed til sjåførene. Dette var ikke riktig av oss, og derfor gjør vi nå som beskrevet ovenfor. Vi har ikke funnet spor av svindel eller misbruk knyttet til hendelsen.

Vi er i ferd med å sende ut varsler til de berørte sjåførene, men du kan sjekke om kontoen din var blant dem med nedlastede førerkortnumre ved å ta kontakt nedenfor.