Informasjon til partnersjåfører om Grabs oppkjøp av Uber

Vi vil dele noen nyheter med deg – Uber vil kombinere virksomheten med Grab, for å lede deg til neste kapittel av samkjøring i Myamnar.

Hva dette betyr for deg: Vi overfører tjenestene våre til Grab-plattformen innen 8. april 2018, og du må registrere deg for Grab-tjenesten for å godta reiser etter denne datoen. Du kan være trygg på at alle turer som hentes på Uber-plattformen før overgangen, betales i sin helhet.

Dette gjør du:
Last ned Grab Driver-appen her (IOS - https://grb.to/iosdriver
ANDROID - https://grb.to/adrdriver)
Gå til grab.com/mm/comingtogether-driverpartner for å få spesifikke registreringsinstruksjoner

Hvis du vil ha mer informasjon om overgangen, kan du gå til grab.com/sg/comingtogether-food. Greenlight Hubs blir stengt mandag 26. mars 2018 for overgangen.

Takk, vi ser frem til å fortsette partnerskapet med deg på Grab.

Vanlige spørsmål

Hva er nytt?
Uber slår sammen driften vår med Grab for å lede deg til neste kapittel i samkjøring i Myamnar. Så fort overgangen skjer, vil alle interaksjonene dine bli administrert direkte av Grab.

Når kan jeg forvente at endringen skjer? Hva skjer frem til den datoen?
Den offisielle overgangen finner sted 8. april 2018. Til da kan du bruke Uber Partner-appen til å hente passasjerer som vanlig. Vi foreslår imidlertid at du registrerer deg i Grab sjåførappen så snart som mulig. Gå til grab.com/mm/comingtogether-driverpartner for å starte.

Kan jeg fortsatt bruke Uber-partnerappen etter overgangen?
Nei, du kan ikke hente passasjerer med Uber-partnerappen etter overgangsdatoen.
Partnerappen din vil imidlertid fortsette å vise kontoinformasjonen din, tidligere inntekter og tidligere turer.

Får jeg betalt for alle turene jeg har akseptert i Uber-appen? Når?
Ja, alle turer som hentes med Uber-partnerappen før overgangsdatoen, betales i sin helhet i henhold til den vanlige betalingsplanen.

Kan jeg få tilgang til Uber-transaksjonshistorikken min etter overgangsdatoen?
Ja, du kan logge deg på Uber-partnerappen eller gå til uber.com for å se hele transaksjonshistorikken når som helst.

Vil informasjonen min bli delt med Grab?
For å gjøre det enkelt for deg, blir alle opplysninger og all informasjon du tidligere har delt med Uber, overført til Grab.

Hvordan fortsetter jeg som sjåfør?
Last ned Grab Driver-appen her (IOS - https://grb.to/iosdriver
ANDROID - https://grb.to/adrdriver]
Sjekk grab.com/mm/comingtogether-driverpartner for registreringsdetaljer for landet ditt
Det er ingen endring for sjåfører som allerede er registrert og aktivert på Grab-plattformen

Hva om jeg ennå ikke er aktiv på Uber?
Gå til grab.com/mm/comingtogether-driverpartner for å opprette en Grab-konto. Fra og med i dag aktiverer vi ikke lenger sjåfører.

Hva om jeg har flere spørsmål?
Du kan fortsette å kontakte Ubers brukerstøtte i «Hjelp» -delen i Uber-appen eller på help.uber.com.
Hvis du har spørsmål om hvordan du registrerer deg for å kjøre med Grab, en tur som startes i Grab-appen, eller en annen Grab-relatert sak, kan du få tilgang til hjelp på grab.com/help.