Invitert partnersjåfør – Rapporter mangel eller feil ved verving av partnersjåfør

Hvis en venn har vervet deg til Uber og du ikke registrerte deg via vedkommendes link, kan det hende at du likevel kan hjelpe vedkommende med å få vervebelønningene. Dette er mulig hvis du ikke har aktivert Uber Driver-kontoen din ennå. Følg disse trinnene:

1. Be vennen din om å sende vervelinken sin på nytt.
  2. Når du logger deg på via linken, bekrefter vi at du er kvalifisert for verveprogrammet. Hvis du kvalifiserer, inkluderer vi deg i vennens liste over vervinger.
  3. Vennen din mottar vervebonusen når du har fullført det nødvendige antallet turer for denne vervingen.