Jeg hadde problemer med å laste ned appen til iOS

Hvis du bruker en iOS-enhet, kan du laste ned appen ved å søke etter «Uber Driver» i Apple App Store. Eller last ned sjåførappen her.

Uber Driver-appen er tilgjengelig for nedlasting på iPhones som kjører iOS 16.2 eller nyere.

• Hvis du har en lavere versjon av iOS, må du laste ned iOS 16.2 eller nyere.
  • Hvis du har problemer med å laste ned appen med mobildata, kan det hende du må koble deg til et wifi-nettverk.
Hvis du fortsatt har problemer med å laste ned appen, kan du gi oss beskjed her.