Jeg hadde problemer med å laste ned appen til Android-enheten min

Hvis du bruker en Android-enhet, kan du laste ned appen ved å søke etter «Uber Driver» i Google Play-butikken eller trykke på her.

Den nyeste versjonen av Uber Driver-appen krever Android 8.0. * Oppdater Android-operativsystemet til det nyeste operativsystemet hvis du ikke bruker Android 8.0. * Hvis du har problemer med å laste ned appen ved hjelp av mobildata, kan det hende du må koble deg til et wifi-nettverk.

Hvis du har problemer med å laste ned Uber Driver-appen på Android-enheten din og enheten viser en feilmelding som «Kunne ikke opprette sikker tilkobling til serveren», kan du prøve ett av følgende: * Tvinge avslutning av nettleserappen * Tømme hurtigbufferen i nettleseren

For å tvinge avslutning av nettleserappen

1. Sveip opp fra bunnen av skjermen, hold inne og slipp.
  2. Sveip nettleserappen oppover for å avslutte den.
  3. Du kan også bla til venstre og trykke på «Lukk alle» for å avslutte alle åpne apper.

For å tømme hurtigbufferen i nettleseren

1. Trykk på menyknappen (vanligvis et ikon med tre prikker øverst til høyre) i nettleseren.
  2. Trykk på «Innstillinger». > «Personvern og sikkerhet» > «Tøm nettleserdata.»
  3. Velg det du vil ha fjernet og deretter «Slett data».

Vær oppmerksom på at trinnene ovenfor sletter eventuelle lagrede passord og nettleserdata.

Hvis du fortsatt har problemer med å laste ned appen, kan du gi oss beskjed nedenfor.