Vanskeligheter med pålogging

Først må vi bekrefte at du er på rett sted.

Prøv disse alternativene hvis du ikke får logget deg på:

1. Kontroller at du bruker riktige påloggingsopplysninger

Sjekk at e-postadresse/telefonnummer og passord samsvarer med opplysningene du oppga da du opprettet kontoen. Noen ganger kan et manglende punktum eller «con» i stedet for «com» i e-postadresser, være årsaken til problemet.

2. Kontakt brukerstøtten

Hvis du fortsatt har problemer, kan du oppgi informasjonen nedenfor, så tar vi kontakt.

Årsaker til at du ikke kan logge deg på kontoen din

• En automatisk melding sendes hit for å bekrefte at dette faktisk er deg. Åpne den og velg «Bekreft e-postadresse» for å bli satt i kontakt med et medlem av teamet vårt. Hvor jeg er fra