Jeg trenger hjelp til å konfigurere direkteinnskudd

Når du setter opp et direkteinnskudd hos Uber på vault.uber.com, sender Uber en SMS med en unik firesifret PIN-kode til telefonen din for å bekrefte identiteten din. PIN-koden er et sikkerhetstiltak for å beskytte bankopplysningene dine.

Hvis SMS-en ikke kom frem, kan det hende du må oppdatere telefonnummeret på Uber-kontoen din, slik at du kan motta PIN-bekreftelsen og oppdatere bankopplysningene.

Slik oppdaterer du telefonnummeret ditt:

1. Gå til partners.uber.com
  2. Klikk på menyen øverst til venstre
  3. Velg PROFILE i menyen på venstre side
  4. Trykk på «REDIGER» ved siden av navnet ditt.
  5. Slik oppdaterer du telefonnummeret ditt:
  6. Klikk på «LAGRE».

Hvis du fremdeles ikke kan oppdatere telefonnummeret på kontoen, eller du ikke har mottatt en SMS fra Uber, må du svare på sikkerhetsspørsmålet nedenfor og oppgi telefonnummeret du vil bruke, så oppdaterer vi det gjerne for deg.