Jeg vil oppdatere innstillingene for e-post, tekst eller varslinger

Oppdater eller stopp abonnementet

Oppdater preferansene dine eller avslutt abonnementet på e-post, tekstmeldinger og push-varsler på accounts.uber.com/communication.

Du kan ikke avslutte abonnementet på transaksjonsrelaterte meldinger, som reiseoversikter og svar fra brukerstøtte. Denne typen kommunikasjon er viktig for brukeropplevelsen din.

Opplever du problemer?

Hvis du opplever problemer med å oppdatere innstillingene for e-post- eller tekstvarsling, oppgi opplysningene dine nedenfor.