Slett sjåførkontoen

Du kan slette kontoen din her. Hvis du er en flåte- eller Uber Freight-bruker, kan du kontakte oss nedenfor.

Hvis du ber om sletting av kontoen, slettes alle Uber-profilene dine permanent. Det gjelder også passasjer- og Uber Eats-profilene når de ikke lenger er nødvendige for å etterleve juridiske og forskriftsmessige krav (vanligvis syv år). Hvis du ombestemmer deg, kan du gjenopprette Uber-kontoen ved å logge inn igjen i løpet av dette tidsrommet.

Før du sletter kontoen, kommer Uber til å be deg om å bekrefte identiteten din ved hjelp av en midlertidig bekreftelseskode. Det kan hende du trenger telefonnummeret som er tilknyttet til kontoen din. Hvis du har problemer med å legge til et telefonnummer i kontoinnstillingene, kan du lese denne artikkelen.

Skal du flytte til en ny by?

Hvis du flytter til en ny by der Uber er tilgjengelig, kan du lese denne artikkelen om hvilke muligheter du har.

Kontakt oss hvis du ikke klarer å slette kontoen ved hjelp av lenken ovenfor, eller hvis du er en flåte- eller Uber Freight-bruker.