Bruke passnøkler til å logge på

Fordeler med passnøkler:

• Du trenger ikke passord: Få tilgang til kontoen din uten passord
  • Forbedret sikkerhet: Enhetens sikkerhetsfunksjoner som biometri eller PIN-kode gir passordnøklene et ekstra lag med beskyttelse
  • Effektiv pålogging: Synkroniser passord på tvers av enheter med samme passordbehandling
  • Beskyttelse mot svindel: Passnøkler bidrar til å beskytte mot phishing og uautorisert tilgang

Finn ut mer om passnøkler for Android og iOS.

Konfigurerer en passnøkkel

Sørg for at enheten din støtter passnøkler og at den nyeste versjonen av Uber-appen er installert.

• For Apple-enheter: Slå på enhetens innstilling for deling av passord.
  • For Android-enheter: Synkroniser med Google-kontoen din for sømløs opplevelse på alle enheter. Finn ut hvordan du administrerer passnøkler i Chrome her.

Når du er pålogget i Uber-appen

1. Gå til konto og deretter Administrer Uber-kontoen
  2. Velg Sikkerhet og deretter Passnøkler
  3. Velg Opprett en passnøkkel
  4. Følg trinnene for å konfigurere passordet ditt

Når du er logget ut av Uber-appen

Sørg for at passorddeling er aktivert på enheten din: 1. Åpne Uber-appen og velg passordikonet på påloggingssiden 2. Logg deg på eller registrer deg i appen 3. Velg Opprett passnøkkel 4. Følg instruksjonene på skjermen

Når du er konfigurert, finner du passordet i enhetens sikkerhetsinnstillinger.

Bruke en passnøkkel

Slik logger du deg på: * Bruk passordikonet i påloggingsfeltet, velg passordet ditt og autentiser når du blir bedt om det * Eller du kan logge deg på fra en annen enhet ved å skanne den viste QR-koden med enheten din og lagre passordet

Fjerner en passnøkkel

Fra Uber-appen

1. Trykk på konto og velg Administrer Uber-kontoen
  2. Velg Sikkerhet og deretter Passnøkler
  3. Velg papirkurven ved siden av passnøkkelen
  4. Treff Fjern for å koble passnøkkelen fra Uber-kontoen din

Husk: Hvis du fjerner den fra appen, slettes den ikke fra enheten. Følg innstillingene på enheten for fullstendig fjerning.

Fra enheten din

Bruk disse veiledningene for fullstendig sletting: * iPhone/iPad * Android-/Google-konto