Jobbportalen

Du kan legge til nye inntjeningsmuligheter i kontoen din eller enkelt endre inntjeningspreferansene dine med Work Hub. Jobbportalen viser relevante reiser og leveringsmuligheter som er tilgjengelige for stedet ditt, og gir deg beskjed om du kan legge dem til i kontoen din.

Slik får du tilgang til jobbportalen: 1. Velg hamburgermenyen (=) øverst til venstre. 2. Velg konto. 3. Velg Jobbportal.

Hver mulighet inkluderer: * Kort beskrivelse av muligheten * Mulighetsstatus

Velg en mulighet for å finne ut mer om den og statusen din:

• GodkjentDisse mulighetene er aktive i kontoen din.
  • TilgjengeligDu er kvalifisert til å melde deg på og aktivere disse mulighetene.
  • Bekreftet– Du har valgt disse mulighetene, men de er ikke aktive ennå.
  • Trenger oppmerksomhetDette er muligheter du har valgt, men for øyeblikket ikke får tilgang til på grunn av utløpte dokumenter eller andre samsvarsproblemer. Velg muligheten for å finne ut mer om hva du kan gjøre for å komme deg ut på veien igjen.

Hvis du vil legge til en ny inntjeningsmulighet på kontoen din, velger du Legg til ved siden av. Merk at hver inntjeningsmulighet kan ha unike dokumenter som kreves for godkjenning. Work Hub veileder deg gjennom kravene, og du kan også få tilgang til disse i Document Center på et senere tidspunkt.

Kan vi hjelpe med noe annet?