Slik får du utbetalt inntjeningen

Du kan ta ut inntjeningen din i sjåførappen eller i en nettleser.

I sjåførappen

1. Åpne hovedmenyen.
  2. Trykk på «Wallet» eller «Inntjening» og deretter på «Ta ut penger».
  3. Velg kontoen du vil at saldoen skal settes inn på.
  4. Velg «Bekreft» for å få utbetalt inntjeningen.

I en nettleser

1. Gå til wallet.uber.com.
  2. Trykk på «Ta ut penger» på «Inntjening»-kortet.
  3. Velg kontoen du vil at saldoen skal settes inn på.
  4. Velg «Bekreft» for å få utbetalt inntjeningen.

Hele saldoen som er tilgjengelig når du tar ut penger, blir overført til bankkontoen din eller debetkortet ditt. Overføringen kan ta noen virkedager. Noen banker bruker ekstra tid på å behandle innskudd.

Du kan bli belastet et gebyr for å ta ut penger utenom de faste utbetalingene.