My email or phone number is already in use

Hvis telefonnummer eller e-postadresse er notert, kan det hende at du allerede har registrert en Uber-konto med disse kontaktopplysningene.

Hvis du ikke har registrert en konto og fortsatt trenger hjelp, oppgir du opplysningene som er forespurt nedenfor. Brukerstøtten hjelper deg gjerne.

En automatisk melding sendes hit for å bekrefte at dette faktisk er deg. Åpne den og velg «Bekreft e-postadresse» for å bli satt i kontakt med et medlem av teamet vårt. Hvor jeg er fra