Når vil dokumentene mine bli aktivert?

Det tar som regel en til fem dager å gjennomgå opplastede dokumenter. For å effektivisere søknadsprosessen bør du ha disse tipsene i mente når du laster opp dokumenter:

• Påse at alle dokumentene er oppdatert og at de ikke har utløpt. Utløpte dokumenter blir avvist, noe som forlenger ventetiden siden du må sende inn på nytt.
  • Navnet ditt må stå tydelig oppført i forsikringsbeviset for kjøretøyet ditt og i førerkortet. Navnet ditt på disse dokumentene må samsvare med navnet du bruker når du registrerer deg for Uber-kontoen din.
  • Sørg for at bildene du laster opp er tydelige og leselige. Ikke bruk kamera med blits til fotografering av dokumenter. Blits lager gjenskinn som kan skjule nødvendig informasjon.
  • Kontroller at alle fire hjørnene av dokumentene vises på bildene du laster opp.