Oppdater innstillingene for forespørselstype

Hvis Uber Eats er tilgjengelig i byen din, kan du velge å motta leveringsforespørsler via samme app som du bruker til å godta turforespørsler. Med dette alternativet kan du fortsette å tjene penger hvis det er få turforespørsler i området ditt.

Varmekart og hotspot for forretninger

Du kan også bruke enten varmekartet eller funksjonen for aktiv sone for å finne de travleste tidene og områdene i nærheten av deg å kjøre eller levere. Den bruker data fra de siste 28 dagene til å vise deg gjeldende områder med dynamisk pris, ventetider mellom turer, trender for turforespørsler og kampanjer.

Turtypefilter

Med det nye filteret for turtyper kan du velge hvilken type forespørsler du ønsker å motta. Du kan endre turtypeinnstillingene så mye du ønsker når du er tilkoblet. Preferansene dine beholder innstillingene, selv når du kobler deg fra.

Når du kobler til for å kjøre, mottar du kun turtypene du har valgt under turtypepreferanser. Det kan hende at visse innstillinger for turtype fører til færre forespørsler. Hvis du justerer innstillingene til å inkludere alle turtyper, kan du motta flere turforespørsler.

Slik endrer du turtypene du mottar for et kjøretøy:

1. Åpne sjåførappen og trykk på de tre vannrette linjene nederst til høyre på skjermen. Dette åpner «Turplanlegger».
  2. Trykk på preferanseikonet nederst til venstre på skjermen.
  3. Trykk på typen turforespørsler du ønsker å motta når du er tilkoblet.
  4. Trykk på turtypen for å slutte å motta denne typen turforespørsler.
  5. Trykk på «Tilbakestill» for å tilbakestille filtrene og motta alle typer turforespørsler.

Du kan også melde deg på alle kvalifiserte tilbud og motta maksimalt antall forespørsler fra preferanser fanen.

Manglende preferansealternativ

Hvis du ikke ser turtypepreferansene når du følger trinnene beskrevet ovenfor, kan du prøve feilsøkingstrinnene nedenfor:

– Slett appen og installer den på nytt for å være sikker på at du har den mest oppdaterte versjonen
  • Utfør tvungen avslutning av appen. Dette er noe annet enn å logge av og på igjen eller starte telefonen på nytt, og det sikrer at appen laster ned den siste oppdateringen.
  • Vent i minst 15 minutter. Dette hjelper også appen med å implementere den siste oppdateringen.

Hvis en bestemt turtype ikke vises i preferansene dine som du mener du er kvalifisert for, kan du gi oss beskjed ved å logge deg på og bruke skjemaet nedenfor.