Oppdatering av kontoopplysninger

Slik oppdaterer du kontoinformasjonen din:

1. Åpne sjåførappen.
  2. Trykk på «Konto» og deretter på «Rediger konto».
  3. Velg det du vil endre på, og skriv inn den oppdaterte informasjonen.

Du kan oppdatere e-postadresse, telefonnummer, passord eller hjemmeadresse, og du må bekrefte endringene slik:

Telefonnummer: Angi bekreftelseskoden mottatt via tekstmelding.

E-postadresse (kun iOS): Angi bekreftelseskoden mottatt på den nye og gamle e-postadressen din.

• Sjekk søppelpostmappen og om e-postadressen er stavet riktig, før du ber om en ny kode
  • Hvis du fortsatt ikke får bekreftelseskoden, trykker du på «Jeg har problemer»

Passord: Følg instruksjonene for å angi det gjeldende passordet ditt.