Registrer deg for Uber Eats-leveringsforespørsler

Hvis Uber Eats er tilgjengelig i byen din, kan du velge å motta leveringsforespørsler via samme app som du bruker til å akseptere turforespørsler. Med dette alternativet kan du fortsette å tjene penger hvis det er få turforespørsler i området ditt.

Klikk på lenken nedenfor for å begynne å motta leveringsforespørsler.

Dette alternativet blir tilgjengelig i appen din umiddelbart. Besøk hjelpesenteret for å lese mer om leveringsforespørsler.

Mottar du ikke leveringsforespørsler?

Hvis du har valgt å motta leveringsforespørsler, men ikke mottar noen innen noen timer, følger du disse trinnene i sjåførappen:

1. Trykk på menyikonet nederst til høyre på startskjermen for å åpne «Turplanlegger».
  2. Trykk på preferanseikonet nederst til høyre på «Turplanlegger»-skjermbildet.
  3. Sørg for at det står «PÅ» under «Leveringer». Hvis det står «AV», trykker du på «Leveringer» for å slå på disse forespørslene.
  4. Trykk på «Lagre».