Jeg følte meg utrygg med passasjeren

Hvis en passasjers ytringer eller handlinger har påvirket sikkerheten eller evnen din til å fullføre turen, gir du oss beskjed her. Vi gjennomgår saken og gir deg tilbakemelding.

Vi verner om sikkerheten til alle på Uber-plattformen. Som sjåfør skal du aldri føle at det å starte eller fullføre en tur med en passasjer, kan sette deg i fare.

Hvis du kjenner det slik når du møter passasjeren på hentestedet, bør du forklare til passasjeren at du ikke er komfortabel med å starte turen.

Hvis du kjenner det slik under en tur, avslutter du turen umiddelbart og forklarer høflig til passasjeren hvorfor du tok den avgjørelsen.

For å rapportere passasjeroppførsel du følte var uhøflig eller ubehagelig, men som ikke påvirket sikkerheten, velger du Passasjeren var uhøflig.