Forespørsel om reaktivering

Hvis du ikke har vært tilkoblet de siste 90 dagene, kan kontoen din bli automatisk suspendert.

Du kan alltid komme tilbake til oss! Hvis du vil starte med turer igjen, må du gi oss beskjed ved å fylle ut informasjonen nedenfor – så reaktiverer vi kontoen din.

Logg deg på partners.uber.com eller bruk appen for å sikre at informasjonen og dokumentene i kontoen din er oppdatert.

Hvis kontoen din opprinnelig ble aktivert for mer enn ett år siden, kan det hende at du må bekrefte kontoen på nytt før du kan reaktivere den.

Hvis du imidlertid var tilkoblet nylig, kan kontoen din ha blitt suspendert av andre grunner. Sjekk e-posten din for meldinger fra Uber.