Rapporter et problem med funksjonen for hørselshemmede

De fleste problemene med enheter kan løses ved å prøve følgende:

1. Logg ut av Uber-appen og logg inn på nytt.
  2. Tvangsavslutt appen.
  3. Ta en omstart av telefonen.

Hvis problemet vedvarer etter at du har forsøkt disse trinnene, kan du prøve å tilbakestille nettverksinnstillingene. Dette sletter lagrede innstillinger eller passord. På de fleste telefoner vil alternativet for å tilbakestille nettverksinnstillingene finnes under «Generelle innstillinger».

Gi oss beskjed ved å fylle ut skjemaet nedenfor hvis du har forsøkt trinnene ovenfor og fortsatt opplever problemer.