Slik bruker du en navigasjonsapp fra en tredjepart

Driver-appen har integrert GPS-navigasjon, men du kan også velge å bruke tredjepartssystemer til å navigere når du tar turer med Uber. Du kan velge navigasjonsappen som passer deg.

Slik angir du navigasjonsappen du vil bruke som standard:
1. Trykk på profilbildet i øverste høyre hjørne
2. Velg «Konto» fra den øverste menyen.
3. Trykk på «App-innstillinger».
4. Trykk på «Navigasjon».
5. Velg appen du ønsker å bruke som standard.

Hvis du velger en tredjepartsapp som standard navigasjonsapp, flyttes skjermen fra sjåfør-appen til navigasjonsappen når du trykker på «NAVIGER» under en tur.

For å sikre at prisen er riktig, lagrer sjåførappen opplysninger om turen også når du bruker en tredjepartsapp. Trykk på banneret øverst på skjermen for å gå tilbake til Uber-appen.