Slik bruker du en navigasjonsapp fra en tredjepart

Driver-appen har integrert GPS-navigasjon, men du kan også velge å bruke tredjepartssystemer til å navigere når du kjører med Uber. Du kan velge den navigasjonsappen som passer deg best.

Slik angir du navigasjonsappen du vil bruke som standard:

1. Trykk på menyikonet (tre linjer) øverst til venstre.
  2. Trykk på «Konto» > «Appinnstillinger» > «Navigasjon».
  3. Velg appen du ønsker å bruke som standard.

Hvis du velger en tredjepartsapp som standard navigasjonsapp, flyttes skjermen fra sjåfør-appen til navigasjonsappen når du trykker på Naviger under en tur.

For å sikre at prisen er riktig, lagrer sjåførappen opplysninger om turen også når en tredjepartsapp brukes. Trykk på banneret øverst på skjermen for å gå tilbake til sjåførappen.