Slik følger du med på aksept- og kanselleringsgraden

For å følge med på din egen aksept- og kanselleringsgrad for aktuelle kampanjer, må du gå til fanen Inntjening og ikke til fanen Vurderinger.

Tallene som vises i Inntjening-fanen under en kampanje, er spesifikke for den kampanjen.

Tallene som vises i Vurderinger-fanen er de samlede aksept- og kanselleringsgradene. Disse samlede tallene kommer sannsynligvis til å være forskjellige fra dem du ser for en bestemt kampanje.

Slik gjennomgår du detaljene for de nåværende kampanjene dine:

1. Velg «Inntjening» fra appmenyen.
  2. Trykk på «Kampanjer».
  3. Velg hvilken som helst kampanje for å gjennomgå den.