Send inn en personvernforespørsel uten Uber-konto

Dette skjemaet skal brukes av enkeltpersoner som ikke har eller som tidligere hadde en Uber-konto. Du kan bruke dette skjemaet til å sende inn forespørsler knyttet til personopplysningene dine og for å kontakte Ubers personvernombud (DPO).

Hvis du har en nåværende Uber-konto, kan du sende inn forespørselen her.

Hvis du har problemer med å logge deg på den nåværende Uber-kontoen din, kan du få hjelp via linkene nedenfor:

Jeg kan ikke logge meg på kontoen min (for passasjerer)

Jeg kan ikke logge meg på kontoen min (for sjåfører)

Jeg var: (Obligatorisk)

• Why are you contacting Uber? (Required)

• En automatisk melding sendes hit for å bekrefte at dette faktisk er deg. Åpne den og velg «Bekreft e-postadresse» for å bli satt i kontakt med et medlem av teamet vårt. Hvor jeg er fra